Jag blev fri från mina besvär

God dagens folket, hoppas ni har haft, ska ha eller har en trevlig och god lunch. Själv har jag haft en mysig lunchrast med min lilla hund Pricken som jag äntligen kunnat skaffa efter många år av hinder på grund av allergi. Efter en behandling hos Bioresonans Hälsan i Ängelholm som arbetar med bland annat allergier i Ängelholm har jag äntligen kunnat bli av med min pälsdjursallergi.

Jag fick diagnosen pälsdjursallergi när jag var runt åtta år och blev då helt förstörd eftersom jag alltid velat ha en hund, vilket jag tyvärr fick avstå på grund av min allergi. När jag en dag pratade med några bekanta om mina besvär berättade de för mig om det här företaget som har gjort folk fria från allergier i Ängelholm, efter det sökte jag mer angående de behandlingar de hade pratat om. Efter lite kontakt med företaget och den ansvariga för behandlingen beslutade jag mig för att ge det ett försök, trots att jag kände mig aningen skeptisk till att det skulle fungera då jag aldrig hört om något liknande innan. Det fick jag dock äta upp efteråt, för tro det eller ej men behandlingen fungerade, jag blev fri från min pälsdjursallergi. Jag började smått umgås med en del olika pälsdjur och blev förvånad när jag inte kände av några av de symptom jag tidigare känt. Under några månader efter behandlingen umgicks jag allt mer och mer med pälsdjur och jag insåg att jag hade blivit helt fri från mina besvär, det var då jag bestämde mig för att skaffa min hund. Så om du eller någon du känner lider av allergier i Ängelholm bör ni kontakta det här företaget för att kunna bli fri från dina allergier.